Programma OKEPoP 2016 bekend!!

Programma OKEPoP 2016 bekend!!

JackPlane_op_OKEPoPProgramma OKEPoP 2016 bekend!

Op woensdag 27 april 2016 is het Koningsdag. Traditioneel vindt dan ook weer OKEPoP plaats. De organisatie van OKEPoP presenteert u met trots het programma.

 Het programma van OKEPoP 2016 is ook dit jaar weer zeer gevarieerd. Hieronder verschillende redenen om het festivalterrein aan De Poort nabij cultureel centrum De Grund te bezoeken.

Op MAINSTAGE kunt u achtereenvolgens genieten van:

  • De opener van het festival: N.V.T. Een groep jonge muzikanten uit Houten. Dit aanstormend talent kent elkaar van Enter. Hun eerste optreden van N.V.T. was daar een denderend succes. N.V.T. covert nummers en is begonnen met eigen nummers schrijven
  • Jack Plane. Deze band rockt met een vol, gelaagd geluid. Stuiterend van enthousiasme nemen deze mannen u mee op avontuur.
  • Turbolent, dat zorgt voor een internationaal tintje want deze band komt uit Hamburg (Duitsland). Drummer Jeroen Dorrestein (ex-Houtenaar) zorgt voor de lokale twist. Duitse rock op Koningsdag.
  • Dansen en springen met Muiden Posse. Sinds 2013 is deze band regelmatig op verschillende podia te vinden. Zij spelen pop/rock covers waarbij niemand, inclusief zijzelf, stil kan blijven staan.
  • Afsluiter en terug van weggeweest: One after 909. Deze band verrast met de fantastische klanken van The Beatles en zal iedereen terug nemen naar het begin van de jaren 60.

Ook weer op OKEPoP 2016: WE TURN UP THE BASS. Onvervalste houseclassics uit de jaren ’90. DJ Quince is onze speciale gast. Quince is dj/producer en heeft in vele clubs en festivals in Europa gedraaid zoals Awakenings, Extrema Outdoor en Lief. Ook de resident dj’s zijn weer aanwezig, John Goes, Muziekoortje en Remigius. Trek je housepak uit de kast, doe je beenwarmers om en enjoy!

Nieuw dit jaar: WAKE UP STAGE! De beste dj’s uit de regio zijn gestrikt om de Houtense jongeren wakker te schudden tijdens Koningsdag!

  • Caz Amarillo: Met zijn unieke Future House sound krijgt hij iedereen in beweging.
  • Chick Flix: Dit DJ/MC duo weet er overal feest te maken! Vooral bekend van hun ‘Panic In The Mix’ feesten.
  • Merco: Voor deze energieke jongen is niets te gek! Zijn unieke eclectic/trap sound knalt overal!
  • Marlin Ebson: Deze populaire dj stond vorig jaar op het grote World of Pleasure festival
  • Seaux: Heeft zijn eigen feest in Houten en zal tijdens Koningsdag een eclectic/latin house set draaien!

Niet onbelangrijk en erg leuk voor de kids een heus scala aan SPRINGKUSSENS, zo gesitueerd dat ouders onder het genot van een drankje een oogje in het zeil kunnen houden.

Genoeg redenen om OKEPoP 2016 te bezoeken!! Het festivalterrein terrein aan De Poort is vanaf 12.00 uur open en de toegang is GRATIS!

Meer informatie? Kijk regelmatig op okepop.nl of volg Okepop via twitter (@OKEPoP) of facebook (www.facebook.com/ OKEPoPHouten).

Reacties zijn gesloten.