Vrijwilligers

Vrijwilligers

Elk jaar zoeken we weer naar vrijwilligers die ons kunnen helpen met verschillende han-d en spandiensten. We zoeken specifiek de volgende hulp:

Barpersoneel:
Tijdens OKEPoP kom je tussen 11:30 uur en 19:00 uur in een shift van 1,5 uur achter de bar de gasten van OKEPoP een drankje verkopen of een biertje tappen. Je werkt samen in een team van minimaal 3 tot maximaal 10 vrijwilligers. Het enige wat je moet kunnen is de juiste aantal muntjes kunnen optellen en enthousiast je klanten te woord staan. Een dienst aan het begin of einde van de dag is inclusief opbouwen en opruimen,

Muntverkoop:
Tijdens OKEPoP kom je tussen 12:00 en 18:00 uur in een shift van 1,5 uur muntjes verkopen. Samen met een mede vrijwilliger zorg je voor de juiste financiële afhandeling bij de betaling van de muntjes. Er is een kassa systeem met pinautomaat, dus het is van belang dat je  niet bang bent voor ICT-systemen. Daarnaast verwachten wij van je dat je klantvriendelijk bent.

Opbouw- en opruimhulp
Steek jij graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Op 26 april (vanaf 10:00 uur) en op 27 april (vanaf 8:00 uur) zijn we altijd op zoek naar hulp om OKEPoP klaar te zetten voor een geweldig festival!
Op 27 april van 18:00 uur tot 21:00 uur hebben we hulp nodig voor het opruimen, na het opruimen wordt je beloond met wat lekker eten en een gezellige borrel.

EHBOers
Heb jij een EHBO-diploma en zou je deze een dag(deel) willen inzetten tijdens OKEPoP, dan horen we ook graag van jou!

Wil je je opgeven voor een van bovenstaande vrijwillige vacatures, mail dan naar vrijwilligers@okepop.nl